For saleLoods 2 van 110 m²

Asking price € 135.000 - Notarycosts and VAT incl.4501 PS Oostburg

Gelegen aan de Transportweg in Oostburg bieden wij drie ruime nieuwe loodsen aan. Met een goede bereikbaarheid op het industrieterrein in Oostburg is dit een ideale plek om over een loods van minimaal 110 m² te beschikken. Vanwege de centrale ligging in West-Zeeuws Vlaanderen zijn alle dorpjes in de omgeving snel te bereiken. Indeling: De oppervlakte van de loods is 110 m² en beschikt over één sectionale poort. De koopsom van de loods bedraagt € 135.000,- V.O.N. en exclusief btw. De poort...

Do you have any questions or need additional information about this property?

Additional information about the property

Gelegen aan de Transportweg in Oostburg bieden wij drie ruime nieuwe loodsen aan. Met een goede bereikbaarheid op het industrieterrein in Oostburg is dit een ideale plek om over een loods van minimaal 110 m² te beschikken. Vanwege de centrale ligging in West-Zeeuws Vlaanderen zijn alle dorpjes in de omgeving snel te bereiken.

Indeling:
De oppervlakte van de loods is 110 m² en beschikt over één sectionale poort. De koopsom van de loods bedraagt € 135.000,- V.O.N. en exclusief btw. De poort heeft een hoogte van 4,25 meter en de totale hoogte van de loods bedraagt 6,60 meter. Tussen de loodsen worden betonnen binnenwanden geplaatst en de gevels worden afgewerkt met granito betonpanelen tot 2,40 meter hoogte met daarboven sandwichpanelen. Voor de loods ligt 5 meter (42 m²) parkeerruimte.

Wenst u meer info? Neem contact op en ontvang vrijblijvend de brochure.

Documents available as downloads

Contact Bedrijfsvastgoed Zwinregio about this property

Discover all the other properties

To overview