A vendreLoods 1 van 110 m²

Prix de demande € 135.000 - Frais de notaire et TVA inclus4501 PS Oostburg

Gelegen aan de Transportweg in Oostburg bieden wij drie ruime nieuwe loodsen aan. Met een goede bereikbaarheid op het industrieterrein in Oostburg is dit een ideale plek om over een loods van minimaal 110 m² te beschikken. Vanwege de centrale ligging in West-Zeeuws Vlaanderen zijn alle dorpjes in de omgeving snel te bereiken. Indeling: De oppervlakte van de loods is 110 m² en beschikt over één sectionale poort. De koopsom van de loods bedraagt € 135.000,- V.O.N. en exclusief btw. De poort...

Avez-vous des questions ou avez-vous besoin d'informations supplémentaires sur cette propriété ?

Informations complémentaires sur la propriété

Gelegen aan de Transportweg in Oostburg bieden wij drie ruime nieuwe loodsen aan. Met een goede bereikbaarheid op het industrieterrein in Oostburg is dit een ideale plek om over een loods van minimaal 110 m² te beschikken. Vanwege de centrale ligging in West-Zeeuws Vlaanderen zijn alle dorpjes in de omgeving snel te bereiken.

Indeling:
De oppervlakte van de loods is 110 m² en beschikt over één sectionale poort. De koopsom van de loods bedraagt € 135.000,- V.O.N. en exclusief btw. De poort heeft een hoogte van 4,25 meter en de totale hoogte van de loods bedraagt 6,60 meter. Tussen de loodsen worden betonnen binnenwanden geplaatst en de gevels worden afgewerkt met granito betonpanelen tot 2,40 meter hoogte met daarboven sandwichpanelen. Voor de loods ligt 5 meter (42 m²) parkeerruimte.


Wenst u meer info? Neem contact op en ontvang vrijblijvend de brochure.

Documents disponibles en téléchargement

Contactez Bedrijfsvastgoed Zwinregio à propos de cette propriété

Découvrez toutes les autres propriétés

Vers la liste générale