For saleNieuwbouwloods in Dokweg fase 5

Asking price € 117.500 - Notarycosts and VAT incl.4511 PW Breskens

Uw eigen nieuwbouw loods aan de rand van het bekende vissersdorpje Breskens. Breskens biedt de perfecte uitval basis door middel van de provinciale wegen heeft u de perfecte ontsluiting richting Terneuzen, België of de kuststreek. Dokweg Breskens Fase IV, een nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw te Breskens, gelegen op het bedrijventerrein op steenworpafstand van het gezellige vissersdorpje Breskens. Dankzij de ligging aan de rondweg van Breskens is het terrein zeer goed bereikbaar richting...

Do you have any questions or need additional information about this property?

Additional information about the property

Uw eigen nieuwbouw loods aan de rand van het bekende vissersdorpje Breskens.

Breskens biedt de perfecte uitval basis door middel van de provinciale wegen heeft u de perfecte ontsluiting richting Terneuzen, België of de kuststreek.
Dokweg Breskens Fase IV, een nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw te Breskens, gelegen op het bedrijventerrein op steenworpafstand van het gezellige vissersdorpje Breskens. Dankzij de ligging aan de rondweg van Breskens is het terrein zeer goed bereikbaar richting Terneuzen, of de Belgische kuststreek.

De oppervlakte van deze loods, gelegen op de kop van het gebouw, is ca 100 m² BVO met een prijs van € 117.500,- v.o.n. exclusief btw.

Wenst u meer info? Neem contact op en ontvang vrijblijvend de brochure.

Contact Bedrijfsvastgoed Zwinregio about this property

Discover all the other properties

To overview