Vendu sous réservationLoods met nieuwe indeling

Graag bieden wij u deze loods aan de Wervenweg in Eede aan. Ruim, veelzijdig en op een steenworp afstand van het centrum van Eede gelegen. Al blijft het daar niet bij. Ook Sluis, Oostburg en Knokke zijn te bereiken binnen respectievelijk twaalf, vijftien en twintig minuten te bereiken. Deze in 2018 gebouwde loods beschikt over een oppervlakte van 150 vierkante meter: een metrage waar een grote opslagruimte, pantry en apart toilet onder geschaard kunnen worden. Het geheel staat op een...

Avez-vous des questions ou avez-vous besoin d'informations supplémentaires sur cette propriété ?

Contactez-nous

Informations complémentaires sur la propriété

Graag bieden wij u deze loods aan de Wervenweg in Eede aan. Ruim, veelzijdig en op een steenworp afstand van het centrum van Eede gelegen. Al blijft het daar niet bij. Ook Sluis, Oostburg en Knokke zijn te bereiken binnen respectievelijk twaalf, vijftien en twintig minuten te bereiken.

Deze in 2018 gebouwde loods beschikt over een oppervlakte van 150 vierkante meter: een metrage waar een grote opslagruimte, pantry en apart toilet onder geschaard kunnen worden. Het geheel staat op een perceel grond van 377 vierkante meter. Iets wat genoeg ruimte biedt aan de nodige opslag buiten en een deel eigen parkeergelegenheid.

Verder is het gebouw uitgerust met een aparte loopdeur een sectionaal poort.De vloer, uitgevoerd in gepolierd beton, is voorzien van isolatie. Iets wat ook voor het dak en de wanden geldt. Beide onderdelen zijn voorzien van respectievelijk zes en vier centimeter isolatie.

De loods heeft een inrijhoogte van maximaal 4,75 meter en een vrije hoogte binnen van 6,93 meter.

Technische aspecten:
- sectionale poort op kop = 4,75 x 4,95
- aparte loopdeur
- COAX aanwezig, glasvezel voorbereid
- afvalwater op aparte afvoer

Is uw interesse gewekt en wenst u nadere inlichtingen? Een van onze makelaars gaat graag met u ter plaatse.

Découvrez toutes les autres propriétés

Vers la liste générale